Jumaat, 9 Disember 2011

Sengkekkkkk!!!!

jujurnye..aku teramat sengkek bulan ni..sengkek tak sengkek, aku makan ape yg murah2 jerrkk..
no makan2 kat SACC..no Secret resepi, no western food..mkn nasi jek..biar kenyang betul2..

mkn kena hadap betul2..biar betul2 menikmati makanan yg ade depan mata..ohhhh..sungguh sedih kan???
pasal apa aku sengkek benor ni???tak dapat gaji kerr??idak la gitewww..kejadian kesengkekan ni berpunce dari hasil mengubah suai rumah yg makan blanje ribu riban..kalo beli makanan, blh makan sampai bertahun2 lamenyerr...(pasni kalo takde duit gak, makan je dinding dapur tu kan???)

tapi..ye la..kot2 mane pun nak kena besarkan jugak dapur aku yg sekangkang monyet tu..sedih hati aku bile sedare mara dtg umah..dapur kecik mcm jamban org zaman batu jekkkk...keje2 renovate start 13hb oktober, sehari lepas aku kuar hospital..iyerr..aku masuk hospital 4 ari kat Colombia Asia Puchong..gara2 alahan yg teramat ler terukkk...demam, mc dekat 2 minggu..last2 aku dicampakkan laki aku kat hospital tu..sadiskan???hahahaha..kejamnyerrr..mane taknyerr..aku lembik start dari bulan pose..berat trun 9kg..keje pun takleh g..asyik terbaring..muntah walhal tak makan ape2..laki aku bosan nengok bini dia camtu..maka dengan segala hormatnya dia heret la aku ke hospital..maka tertahan la aku kat situ selama 4 hari 3 malam..

berbalik cite renovate + sengkek= muflis..maka dah siap la dapur baru aku..besar la ckit..dh jadi lapang rumah aku sbb banyak bende yg aku buang, almari, meja, n mcm2 perhiasan rumah dgn harapan konsep baru ialah, LAPANG!!!!...yes, no banyak2 perabot, ape yg ade jerr..senang anak2 aku nak melompat, berlari..dan yg paling penting, nak sambut baby baru nnt, maka mmg penting la keluasan pra maksimum mcm tuu...tak pyh ngemas byk2..nak belek habuk la..nak susun atur la..n mcm2 keje yg tak berpekdah utk org yg kemalasan mcm aku ni haaa...:)

dan..di bulan yg sengkek ni jgk la besday laki aku yg pra hensem tu..adehhhlaaaa.....
dan disebabkan kesengkekan ku..maka aku putuskan, no hadiah2..aku cadang nak main masak2 jerr..resepi pun baru nak cari kat tenet..hehehe..wlw pun sengkek, kena la masak yg spesel ckit kan...takkan nasi ngn ikan goreng jerr...

ok lahh..nak search resepi jappp...harap2 dapatla resepi yg kebabommm malatoppssss...:)

3 ulasan:


  1. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    BalasPadam